Δηλώσεις Θ. Σταυρόπουλου για αναληθή άρθρα αναφορικά με τον ΠΣ «Η Σπάρτη»

«Για άλλη μια φορά η ομάδα του Δήμου Σπάρτης βρίσκεται στο στόχαστρο»

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 15:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δηλώσεις Θ. Σταυρόπουλου για αναληθή άρθρα αναφορικά με τον ΠΣ «Η Σπάρτη»

Σε δήλωση διάψευσης ανακριβών δημοσιευμάτων που αφορούν τον ΠΣ «Η Σπάρτη» προχώρησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θύμιος Σταυρόπουλος, τονίζοντας ότι τα εν λόγω άρθρα, «σκοπό έχουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Δήμου Σπάρτης».

Η δήλωση του Θ. Σταυρόπουλου έχει αναλυτικά ως εξής:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα του Δήμου Σπάρτης βρίσκεται στο στόχαστρο από ορισμένους που δεν σέβονται προέδρους, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, την πόλη της Σπάρτης και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να θέσουν εμπόδια στη πορεία της.

Αφού πρώτα ενημερώσω ότι η σωστή ονομασία της ομάδας που εκπροσωπεί τον Δήμο Σπάρτης είναι Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δήμου Σπάρτης - Π.Σ. "Η Σπάρτη", θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μίκι Τσίρκοβιτς, με τον οποίο η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της ομάδας έχουν μια άψογη συνεργασία.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα της πρεμιέρας – Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου - με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Γίνεται μια σημαντική και υγιής προσπάθεια δημιουργίας μιας πολύ δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί τον Δήμο Σπάρτης και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αντί να βοηθούν αυτή τη προσπάθεια, θέλουν συνεχώς να δημιουργούν προβλήματα».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα