Επιστροφή Γκάτζιου στον Αστέρα Βλαχιώτη

Ευχαριστήριο σε Βανικιώτη

Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 15:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστροφή Γκάτζιου στον Αστέρα Βλαχιώτη

Την επιστροφή του Θεόδωρου Γκάτζιου στο προπονητικό team ανακοίνωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη. Ο Γκάτζιος ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα την αγωνιστική περίοδο 2017-18,  όπου ξεκίνησε ως γυμναστής, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε βοηθός προπονητή. Κατά την διάρκεια της περιόδου ανέλαβε και πρώτος προπονητής της ομάδας. «Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε κάθε ατομική και ομαδική επιτυχία», σημειώνει ο σύλλογος.

Εξάλλου, η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ευχαριστεί τον Στάθη Βανικιώτη για την προσφορά του στην ομάδα κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία», σημειώνεται χαρακτηριστικά.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών