Διασυλλογικός Αγώνας «Γύθειο 2019»: Κατέκτησε επτά κύπελλα ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 14:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διασυλλογικός Αγώνας «Γύθειο 2019»: Κατέκτησε επτά κύπελλα ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Τον 18ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΓΥΘΕΙΟ 2019» για σκάφη OPTIMIST και LASER 4.7  διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ).

Στους αγώνες, που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 19-20/10, συμμετείχαν 54 αθλητές από έξι ομίλους. Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας αποτελούνταν από τρείς αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7: την Μπουτεράκου Σοφία, τον Πολυμενάκο Μιχάλη και τον Σεβεράκ Πρόσπερ, καθώς και από δέκα αθλητές στην κατηγορία Optimist: Γούλα Βαΐα, Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτριο,  Ξανθάκο Αναστάσιο, Παναγάκη Σωτήρη, Παπαδάκο Θωμά, Πολυμενάκου Κάτια, Σιγουλάκη Αλεξάνδρα, Σιγουλάκη Αλέξανδρο και Σιγουλάκη Ελένη.

Τα έπαθλα νίκης που κατέκτησαν οι αθλητές του Ναυτικού  Ομίλου Λακωνίας είναι:

Κατηγορία Laser 4.7
- Σοφία Μπουτεράκου: 1η στην  κατηγορία κοριτσιών
- Μιχάλης Πολυμενάκος: 3ος στην κατηγορία αγοριών

Κατηγορία Optimist
- Ελένη Σιγουλάκη: 1η στην κατηγορία κοριτσιών
- Βαΐα Γούλα: 2η στην κατηγορία κοριτσιών
- Αλεξάνδρα Σιγουλάκη: 3η στην κατηγορία κοριτσιών
- Δημακάκος Δημήτρης: 3ος στην κατηγορία αγοριών
- Πολυμενάκου Κάτια: 2η στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών

Την τελετή απονομής των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων: Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ΄, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η αντιδήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Ελένη Δρακουλάκου, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Λεωνίδας Πουλικάκος, ο εκπρόσωπος της ΕΙΟ και έφορος Νοτίου Ελλάδας κ. Δημήτριος Κακαλίκας και ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, ενώ ο βουλευτής κ. Νεοκλής Κρητικός απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή και δεν παρευρέθηκε, λόγω της ομιλίας του σε εκδήλωση.

 Ο Ναυτικός Όμιλος Γυθείου απευθύνει «πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή κ. Στέφανο Μουγάκο», ενώ ευχαριστεί «πολύ τους αθλητές και τους Ομίλους για τη συμμετοχή τους, τους χορηγούς του Ομίλου μας για το έτος 2019 κι όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση του αγώνα».

Επιτυχημένη ενημερωτική δράση
για τον μυελό των οστών
Εξάλλου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου κι εκπρόσωπο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» - παράρτημα Γυθείου κ. Κωνσταντίνο Γραφάκο.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών