Τουρνουά ΕΛΠΙΔΑΣ στον Δήμο Ευρώτα

Αξιέπαινη εκστρατεία για το «Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής»

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 13:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουρνουά ΕΛΠΙΔΑΣ στον Δήμο Ευρώτα

Ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ πρόκειται να πραγματοποιήσει το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και των Ολυμπιονικών της Ελλάδας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 πμ έως 14:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εκστρατείας για το «Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής», οι Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Αγοριών των ομάδων του Αστέρα Βλαχιώτη, του Άρη Σκάλας, του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάνης και του Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη Σπάρτης θ' αγωνιστούν για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Στο τέλος, δε, του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός βολών «BIG SHOES Shooting Stars».

Ταυτόχρονα, θα τιμηθεί ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας το δικό του στίγμα στο χώρο του μπάσκετ.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της αθλητικής εκδήλωσης, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την αξία της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και να υποβληθούν στην απλή κι ακίνδυνη διαδικασία δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων, όταν βρεθεί εθελοντής συμβατός με παιδί που το έχει ανάγκη.

Με σύνθημα «ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΩΣΕ ΖΩΗ», ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ» κ. Παναγιώτης Λυμπέρης καλεί τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ευρώτα «να στηρίξουν την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία, συμμετέχοντας ενεργά στη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών, ως ελάχιστη ένδειξη προσφοράς κι αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και ειδικά προς το παιδί».

tournoua elpida

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος