Το μέλλον των Καρυάτιδων στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι Σπαρτιάτισσες

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το μέλλον των Καρυάτιδων στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Προ ημερών, οι παίκτριες των Ακαδημιών μαζί με τον προπονητή τους και υπεύθυνο των «φυτωρίων» κ. Νείλο Καρρά, συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στο υπερσύγχρονο και φιλόξενο «Sports Camp Loutraki».

Οι αθλήτριες των Καρυάτιδων είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αντίπαλες με αθλητικά κολλέγια του εξωτερικού -και συγκεκριμένα από Ντουμπάι και Λίβανο- με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, μπόρεσαν να γνωρίσουν ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και αντίληψης του παιχνιδιού, να έρθουν σε επαφή με παιδιά με διαφορετική κουλτούρα και να επικοινωνήσουν στην πλέον γνωστή γλώσσα, αυτή του ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος του τουρνουά, έπειτα από ανταλλαγή απόψεων περί ποδοσφαίρου, οργάνωσης και τακτικής, υπήρχε και ανταλλαγή δώρων, με τον προπονητή των Καρυάτιδων να δίνει αναμνηστικά λάβαρα της σπαρτιατικής ομάδας στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η διοίκηση, οι μικρές παίκτριες και ο προπονητής των Καρυάτιδων Νείλος Καρράς «ευχαριστούν θερμά το “Sports Camp Loutraki” για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση του τουρνουά και ευελπιστούμε σε επόμενα τουρνουά και επόμενη πρόσκληση για συμμετοχή των Καρυάτιδων, μιας και οι μικρές παίκτριες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τη διοργάνωση και τις εμπειρίες που αποκόμισαν».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα