Επιτυχημένος ο 3ος δόλιχος δρόμος «Ισσωρία Άρτεμις» (ΦΩΤΟ)

Στη διαδρομή Σκουτάρι-Κότρωνας

Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2021 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένος ο 3ος δόλιχος δρόμος «Ισσωρία Άρτεμις» (ΦΩΤΟ)

Με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα διεξήχθη την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο 3ος αγωνιστικός δόλιχος δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» στη διαδρομή μεταξύ Σκουταρίου και Κότρωνα Αν. Μάνης. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση των «Ομοίων της Μάνης», του μεταπτυχιακού προγράμματος «Μοριακή & εφαρμοσμένη φυσιολογία» του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική και του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Πρώτος νικητής του αγώνα και της κατηγορίας των Ανδρών ήταν ο Θεόδωρος Αναγνώστου του ΑΣΛ Φίλανδρος Λευκάδας με χρόνο 34.37 και ρεκόρ διαδρομής το οποίο κατείχε η Στεφανία Λεοντιάδου από το 2019 με 35:22.

Νικήτρια στην κατηγορία των Γυναικών και δεύτερη στη γενική κατάταξη ήταν η Στεφανία Λεοντιάδου του ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης με επίδοση 37:12.

Οι διοργανωτές απευθύνουν «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους και εκείνες που συμμετείχαν και υποστήριξαν τον αγώνα μας. Ιδιαίτερα μνεία στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές μας, την ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Ανάργυρο Μαριόλη, τον Μητροπολίτη Μάνης κκ. Χρυσόστομο που εκπροσωπήθηκε τον αρχιερατικό επίτροπο πρεσβύτερο Κωνσταντίνο Παντελεάκο, τον διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κ. Γιώργο Βασιλάκο. Ξεχωριστές ευχαριστίες στα πρόσωπα που συνέβαλαν με προσωπική εργασία για την επιτυχία του αγώνα, ιδιαίτερα στους: κ. Βασιλάκο Βασίλη, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κότρωνα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, κ. Πουλικάκο Λεωνίδα, κ. Συλλαίο Παναγιώτη, κ. Καραμούζη Γιάννη, κ. Κληροδέτη Γιάννη, κ. Κουσουρή Κατερίνα, κ. Γαϊτανάρη Ξένια, κ. Τριάντου Ελένη και κ. Βαλαή Λίτσα».

Ακόμα, εκφράζονται ευχαριστίες «στην πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κ. Ελένη Μπερτσάτου που συνόδευσε το σύλλογο σε ημερήσια εκδρομή και έτρεξε μαζί μας, όλους τους δρομικούς συλλόγους που εκπροσωπήθηκαν δυναμικά στον αγώνα. Τιμητική για εμάς η παρουσία και του κ. Στέλιου Γραφάκου, παιδίατρου – αιματολόγου, Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ και επιστημονικού διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” που βρέθηκε εκεί και διέδωσε τα μηνύματα του Συλλόγου: “Δώσε Ζωή”, “Δώσε Ελπίδα”, “Γίνε εθελοντής δωρητής μυελού των Οστών”,  προσθέτοντας αρκετούς από τους συμμετέχοντες στη λίστα των εθελοντών δοτών».

Τέλος, οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες στους χορηγούς του αγώνα.


φωτογραφίες: Αλέξανδρος Μπουγάδης, Όμοιοι της Μάνης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti