Συνάντηση μελών συγκαλεί το τμήμα Στίβου του Σπαρτιατικού

Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2021 14:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση μελών συγκαλεί το τμήμα Στίβου του Σπαρτιατικού

Το τμήμα Στίβου του Σπαρτιατικού ΓΣ προσκαλεί όλα τα μέλη –πρώην και νυν αθλητές, προπονητές, γενικούς εφόρους– του τμήματος σε μία φιλική συνάντηση με σκοπό «την σύσφιξη των σχέσεων και την ανταλλαγή εμπειριών που σαν στόχο θα έχουν την προαγωγή του τμήματος και γενικότερα του συλλόγου». Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/10 και ώρα 11:00 έως 13:00 στην Πνευματική Εστία Σπάρτης (Λυκούργου 72-πλησίον ΙΝ Οσίου Νίκωνος).  

Με την ευκαιρία της συνάντησης θα διανεμηθεί στους παρευρισκόμενους το λεύκωμα του Σπαρτιατικού που εκδόθηκε για την συμπλήρωση των 125 ετών από την ίδρυσή του.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον γραμματέα του συλλόγου κ. Ιωάννη Σταυρόπουλο (6974887378) και τον έφορο του τμήματος Στίβου κ. Γεώργιο Κουλόγιαννη (6986486870).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti