Στην Τρίπολη το ανοικτό πρωτάθλημα Ping-Pong

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ανοικτό πρωτάθλημα «ARCADIA Ping-Pong OPEN 2010», που διοργανώνει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης σε...
Σάββατο, 18 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Τρίπολη το ανοικτό πρωτάθλημα Ping-Pong

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ανοικτό πρωτάθλημα «ARCADIA Ping-Pong OPEN 2010», που διοργανώνει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης σε συνεργασία με τη ΝΑ Αρκαδίας και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Τρίπολης. Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης και θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Βετεράνων και Ανεξάρτητων με αγωνίσματα το «Απλό Ανδρών» και «Απλό Γυναικών».
Το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ, ενώ η λήξη των δηλώσεων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 8/10, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπεριλάβουν στην αίτησή τους υποχρεωτικά στοιχεία όπως: κατηγορία, επώνυμο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, πόλη, τηλέφωνα (σταθερό & κινητό), e-mail και να αποστείλουν την αίτησή τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Θεόδωρο Καρέλλα στα τηλέφωνα 27550-91071 και 6945-111852.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti