Δολιοφθορές σε όχημα γερμανών τουριστών

Το όνομά μου είναι Petra Albers, έρχομαι στην Ελλάδα για διακοπές πάνω από 25 χρόνια και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις...
Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το όνομά μου είναι Petra Albers, έρχομαι στην Ελλάδα για διακοπές πάνω από 25 χρόνια και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την χώρα σας και τους ανθρώπους της. Αυτή την φορά ήρθα με το άνδρα μου και την μικρή μου κόρη για μια εκδρομή στην Πελοπόννησο. Περνώντας από την Αρεόπολη κατά τις 10 30΄μμ. σταματήσαμε για λίγο για να ψωνίσουμε και να πιούμε ένα αναψυκτικό.
Το αυτοκίνητό μου, ένα μάρκας Renault Senic, χρώματος μπλε, με γερμανικές πινακίδες, το παρκάραμε παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας βρίσκοντας θέση από ένα όχημα που μόλις έφευγε, δεν εμποδίζαμε την διέλευση κανενός οχήματος δεδομένου ότι ο δρόμος σε αυτό το σημείο είναι αρκετά φαρδύς.
Επιστρέφοντας μετά από παραμονής μας μισής ώρας περίπου στο αυτοκίνητό μας παρατηρήσαμε ότι και τα δύο πισινά μας λάστιχα ήταν σχισμένα με σουγιά.
Έτσι αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την εκδρομή μας να παραμείνουμε στην Αρεόπολη και να βρούμε την επομένη συνεργείο για να αντικαταστήσουμε τα δύο λάστιχα.
Σʼ εμένα και στην οικογένειά μου μας έκανε εντύπωση η συμπεριφορά αυτή ιδίως δε στην μικρή μας κόρη η οποία έκλεγε συνεχώς.
Δεν έχουμε καμιά αντιδικία με κανέναν στην Ελλάδα και δεν έχουμε καμία σχέση με την πολιτική που επικρατεί. Αντίθετα είμαστε ένθερμοι υποστηριχτές της χώρας σας την οποία αγαπάμε σαν δεύτερη πατρίδα μας, μας λύπησε όμως τρομερά η συμπεριφορά αυτή την οποία θεωρούμε πρωτόγνωρη για τον  πολιτισμό και το αίσθημα φιλοξενίας στην Ελλάδα.
24/08/2012,
Petra Albers
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα