Περί εξεγέρσεων

Μου αρέσει η εφημερίδα σας. Είναι πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πασίγνωστες εφημερίδες. Πιάνετε μεγάλο φάσμα και είστε αντικειμενικοί.Ιδιαίτερα σημαντικό...
Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2013 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μου αρέσει η εφημερίδα σας. Είναι πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πασίγνωστες εφημερίδες. Πιάνετε μεγάλο φάσμα και είστε αντικειμενικοί.
Ιδιαίτερα σημαντικό για την Πατρίδα μας είναι που χτυπάτε αλύπητα όλους τους «αλήτες» πολιτικούς, που έφεραν σʼ αυτό το χάλι την Ελλάδα.
Ο Πάγκαλος μπορεί να έχει δίκαιο ότι «τα φάγαμε όλοι μαζί», αλλά μόνο εν μέρει, διότι για τη μερίδα «ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ» ο κόσμος δεν έχει καν ιδέα, γιʼ αυτή γνωρίζει ΜΟΝΟ Η ΕΛΙΤ. Πέραν αυτού, κύριε Θόδωρε και όλοι εσείς οι «έξυπνοι εκ Των ΥΣΤΕΡΩΝ», εσείς και μόνο εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη σπατάλη και το «κλέψει-κλέψει», εσείς κρατούσατε στα χέρια σας τον προϋπολογισμό, εσείς και τα ΤΑΜΕΙΑ, εσείς ήσασταν οι καλοπληρωμένοι επαγγελματίες πολιτικοί με όλα τα ανήκουστα προνόμια, εσείς. Και έπρεπε να γνωρίζετε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ, για να πείτε «ως εδώ και STOP».
Και προσέξτε καλά, με το βιολί σας τού: «ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ» των αδικημάτων και των εγκλημάτων που πράξατε έναντι των ψηφοφόρων σας και της Πατρίδας μας. Καιρός είναι να τελειώνετε, διαφορετικά μαζέψτε τα και πηγαίνετε στα σπίτια σας, πριν ο εξαγριωμένος πλέον λαός αναγκαστικά καταφύγει σε βίαιες και μαζικού χαρακτήρα εκδηλώσεις (τύπου Αίγυπτος, Συρία κλπ...).
Λευτέρης Πετρίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα