Εργολάβος ΔΕΥΑΣ... όπως λέμε «Γενικαί Μεταφοραί»

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πολιορκημένη πόλη μας από τον εργολάβο της ΔΕΥΑΣ. Μερικά όμως είναι για γέλια αλλά και...

Σάββατο, 21 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εργολάβος ΔΕΥΑΣ... όπως λέμε «Γενικαί Μεταφοραί»

Απίστευτα αυτά που συμβαίνουν στην πολιορκημένη πόλη μας από τον εργολάβο της ΔΕΥΑΣ. Μερικά όμως είναι για γέλια αλλά και για κλάματα.
Στις 7 Ιουνίου 2014 οι κάτοικοι μέρους της Λυκούργου, και συγκεκριμένα από το Γηροκομείο μέχρι το ΚΤΕΛ, ειδοποιηθήκαμε να μεταφέρουμε τα αυτοκίνητά μας γιατί θα γίνει εκσκαφή για τις σωλήνες της ύδρευσης.
Στο νούμερο 31 της Λυκούργου ήταν παρκαρισμένο ένα όχημα του οποίου ο ιδιοκτήτης το έχει παρκάρει και έχει φύγει με το ΚΤΕΛ -κάτι που συνηθίζεται στη γειτονιά μας.
Στις 7/6 λοιπόν ήρθαν οι εργάτες με τα μηχανήματα και για να σκάψουν «σήκωσαν» στα χέρια το εν λόγω όχημα και το ανέβασαν στο πεζοδρόμιο.
Μέχρι εδώ καλά.
Τρεις μέρες αργότερα τα έργα τελείωσαν ο δρόμος σκεπάστηκε και πάλι και μαντέψτε… Οι κύριοι αυτοί άφησαν το όχημα στο πεζοδρόμιο μέχρι και σήμερα τουλάχιστον, 21/6/2014 !!!
Αποτέλεσμα;
Το πεζοδρόμιο είναι μη προσπελάσιμο και σκεφτείτε ότι από εκεί περνούν με τις βαλίτσες τους όσοι ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ. Και ο ιδιοκτήτης του οχήματος… αν τον καταγγείλει κάποιος θα χάσει τις πινακίδες του και θα πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο!
Για του λόγου το αληθές και για το μπάχαλο παραθέτω φωτογραφίες με ημερομηνία 21/6/2014.

Αντώνης Βλαχονικολός

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα