Το κλασικό μπλε θα είναι τάση το 2020, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone

Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2019 21:14 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το κλασικό μπλε θα είναι τάση το 2020, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone

Ανακοινώθηκε το χρώμα που θα χαρακτηρίσει και θα επηρεάσει τις τάσεις για το 2020, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Pantone. Το κλασικό μπλε είναι το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με το Ινστιτούτο.

Το Ινστιτούτο περιέγραψε το ”Classic Blue” ως ελαφρώς πιο σκούρο από την πρωταρχική απόχρωση του μπλε. «Κομψό μέσα από την απλότητά του και ταυτόχρονα πιο διαχρονικό».

H Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Pantone ανέφερε στους Times: «Είναι ένα καθησυχαστικό μπλε, γεμάτο ηρεμία και σιγουριά. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μία σύνδεση. Το κλασικό μπλε ταιριάζει με αυτό του ουρανού το σούρουπο. Αυτό το χρώμα είναι οικείο στους ανθρώπους. Το σούρουπο η μέρα δεν έχει τελειώσει κι όμως εσύ σκέφτεσαι την επόμενη. Σκέφτεσαι τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά, για αυτό και περιλαμβάνει το στοιχείο της πρόβλεψης. Είναι καθησυχαστικό, αλλά σου οξύνει τη σκέψη».

Οι καθησυχαστικές ιδιότητες του χρώματος Pantone 19-4052 Classic Blue ενισχύουν την επιθυμία μας για ένα αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε το πέρασμα σε μια νέα εποχή, εκτιμούν οι ιθύνοντες του Pantone.

«Εδώ και μια δεκαετία, υπάρχει το ίδιο αίσθημα ανησυχίας στον κόσμο, γι ‘αυτό, με βάση όσα έχουμε δει να συμβαίνουν στον πλανήτη, επιλέξαμε το μπλε» πρόσθεσε η Pressman. Ηρεμία και σιγουριά. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία του κλασικού μπλε. Ένα χρώμα διαχρονικό χωρίς εποχιακούς περιορισμούς.

Στο τέλος κάθε έτους, εδώ και 20 χρόνια, το Pantone επιλέγει ένα χρώμα για να χαρακτηρίσει το προσεχές ημερολογιακό έτος. Η εταιρεία χρησιμοποιεί την ανάλυση τάσεων που θα επηρεάσουν την ευρεία αγορά προϊόντων, τις τάσεις της μόδας, τη διακόσμηση για το σπίτι και τη γραφιστική.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος