Αν θες να είσαι λαμπερή στο ρεβεγιόν, σταμάτα να κάνεις αυτό το λάθος!

Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2019 18:56 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αν θες να είσαι λαμπερή στο ρεβεγιόν, σταμάτα να κάνεις αυτό το λάθος!

Το μακιγιάζ του ρεβεγιόν για κάποιες είναι μία πολύ σπουδαία υπόθεση και για κάποιες άλλες λιγότερο σημαντικό. Κάποια κορίτσια σχεδιάζουν, δοκιμάζουν και προετοιμάζονται για μέρες πριν τη βραδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ άλλα αποφασίζουν πως θα βαφτούν την τελευταία στιγμή. Ναι, υπάρχουν τεράστιες διαφορές όμως όλα τα κορίτσια θέλουν το ίδιο πράγμα: Να είναι φρέσκιες και λαμπερές. Αυτό λοιπόν είναι το θέμα μας σήμερα και ξέρουμε ποιο είναι το λάθος που μπορεί να κάνεις (είτε είσαι προετοιμασμένη είτε της τελευταίας στιγμής) και σου κοστίζει σε… λάμψη. Όχι, δεν έχει να κάνει με το highlighter ούτε και με την προετοιμασία της επιδερμίδας σου αν και είναι και αυτή σούπερ σημαντική. Αυτό που κάνεις λάθος έχει να κάνει με το ρουζ σου…

Ναι κι όμως, το ρουζ είναι ο deal maker ή breaker του μακιγιάζ σου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Αφενός αν το παραλείπεις αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς αλλά το χειρότερο δεν είναι να μην το φορέσεις… Το χειρότερο είναι το ότι μπορεί να φοράς bronzer αντί για ρουζ. Το κάνουν τόσα πολλά κορίτσια και είναι τόσο, μα τόσο λάθος!

Το bronzer δεν είναι ρουζ, δεν μπορεί να το αντικαταστήσει και δείχνει αφύσικο. Τα μάγουλά σου έχουν ένα φυσικό, ροδαλό χρώμα… Δεν είναι καφέ, μπρονζέ ή στις αποχρώσεις της τερακόττας. Το bronzer είναι ένα προϊόν που μιμείται την ηλιοκαμένη όψη και ναι, μπορείς να το φορέσεις συνδυαστικά με το ρουζ σου.

Μόνο το ρουζ μπορεί να σου χαρίσει φυσική, υγιή και φρέσκια όψη και την πιο όμορφη λάμψη. Περίμενε, δε τελειώσαμε. Η απόχρωση του ρουζ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν έχουμε όλες τις ίδιες αποχρώσεις στα μάγουλα και άλλες μπορεί να χρειάζονται κάποιο θερμό ροδαλό ή ψυχρό ρουζ. Η απόχρωση όμως που ταιριάζει σε όλες είναι το ροδακινί.

Αν λοιπόν το ρουζ δεν ήταν κάτι που σε απασχολούσε μέχρι σήμερά, οι γιορτές είναι η κατάλληλη περίοδος για να το εντάξεις στο νεσεσέρ και το μακιγιάζ σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος