Να πως θα διαρκέσει το κραγιόν σου περισσότερες ώρες τώρα το καλοκαίρι

Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 20:07 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Να πως θα διαρκέσει το κραγιόν σου περισσότερες ώρες τώρα το καλοκαίρι

Τα κραγιόν πιστεύεται πως είναι το αγαπημένο καλλυντικό κάθε γυναίκας, αφού με μερικές απλές κινήσεις και χωρίς καθόλου περαιτέρω μακιγιάζ, μπορείς να αναδείξεις εκπληκτικά την γοητεία σου όλες τις ώρες. Ασφαλώς το κραγιόν συμπληρώνει τέλεια κάθε make up look ενώ υπάρχουν χιλιάδες αποχρώσεις και υφές που σίγουρα θα ήθελες να τις είχες δοκιμάσει όλες. Όπως ακριβώς, η φιλοσοφία του μακιγιάζ έχει τα δικά της μυστικά και κόλπα για το τέλειο αποτέλεσμα, έτσι και το κραγιόν, που εντάσσεται σε αυτή, χρειάζεται τρόπο και όχι κόπο, προκειμένου να παραμείνει στα χείλη σου αναλλοίωτο για πολλές ώρες, κάτι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, με την ζέστη που σκαρφαλώνει στα ύψη.

Κράτησε σημειώσεις step by step πως πρέπει να εφαρμόσεις σωστά το προϊόν, ώστε να απολαύσεις το κραγιόν σου σταθερό όλη μέρα.

Ενυδάτωσε τα χείλη σου. Χρησιμοποίησε ένα lip scrub, ώστε να δώσεις στα χείλη σου απαλή και μεταξένια υφή. Προτίμησε να εφαρμόσεις λίγη ενυδατική προσώπου, με ταμποναριστές κινήσεις. Με ένα χαρτομάντηλο αφαίρεσε την ποσότητα που περισσεύει.

Η ώρα του κραγιόν. Εφάρμοσε στα χείλη σου λεπτές στρώσεις από κραγιόν με απαλές κινήσεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά και για πιο ελεγχόμενη ποσότητα, χρησιμοποίησε lip brush, το οποίο απλώνει ομοιόμορφα το κραγιόν. Ανάμεσα στις στρώσεις, κράτα λίγα δευτερόλεπτα προκειμένου να στεγνώσει καλά η προηγούμενη.

Για έντονο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε με ένα lip liner ή μολύβι. Και ενώ θα περίμενες να ξεκινήσεις με αυτά, το μυστικό κρύβεται στο τέλος όπως φαίνεται, αφού περνώντας το περίγραμμα αλλά και τα χείλη σου με ένα lip liner ή μολύβι, παρόμοιας απόχρωσης με αυτή του κραγιόν, σταθεροποιείς καλύτερα το κραγιόν, αναδεικνύοντας καλύτερα το χρώμα που επιλέγεις για τα χείλη σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος