Μάθε κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάς το beauty blender σου

Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 18:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μάθε κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστάς το beauty blender σου

Το beauty blender είναι ένα βασικό εργαλείο μακιγιάζ για τις περισσότερες γυναίκες και μια πραγματική καινοτομία, που έχει κάνει πολύ πιο εύκολη τη… ζωή μας. Διότι μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τέλειο blending σε διάφορα προϊόντα, όπως το highlighter με το ρουζ, ενώ διευκολύνει πολύ την εφαρμογή του foundation.

Ήξερες, όμως, ότι όπως και τα πινέλα μακιγιάζ σου, έτσι και το beauty blender σου θέλει την απαραίτητη φροντίδα; Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι πως το συγκεκριμένο tool ομορφιάς πρέπει να το πλένεις για να μην εμφανίζεις ερεθισμούς στο πρόσωπο από την επαναλαμβανόμενη χρήση του, αλλά και για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Καλό είναι, λοιπόν, μια φορά την εβδομάδα να καθαρίζεις το σφουγγαράκι του μακιγιάζ σου ρίχνοντας πάνω του νερό και baby shampoo.

Σε δεύτερη φάση και όταν πια έχει χαλάσει το beauty blender σου, καλό είναι να το αντικαθιστάς. Τα σημάδια, όμως, που θα βρεις παρακάτω θα σε κάνουν να καταλάβεις μετά βεβαιότητας ότι χρειάζεσαι ένα νέο σφουγγαράκι.

Πρώτα θα πρέπει να εξετάσεις το beauty blender σου. Αν δεν είναι απαλό και αν δεν διατηρεί το σχήμα αυγού χρειάζεται πέταμα.

Επίσης, σε περίπτωση που μοιάζει γδαρμένο και η επιφάνειά του είναι άγρια, θα πρέπει να αγοράσεις ένα καινούριο.

Αν, μάλιστα, η επιφάνειά του έχει λεκέδες που δεν βγαίνουν όσο και να τους καθαρίζεις, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφθείς ένα κατάστημα καλλυντικών και να αγοράσεις ένα ολοκαίνουριο beauty blender.

Γενικά, όσο πιο πολύ χρησιμοποιείς το beauty tool σου τόσο πιο σύντομα θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις.

Όταν χρειαστεί να το πετάξεις, όμως, μην το ρίξεις στον κάδο απορριμμάτων. Το beauty blender ανακυκλώνεται κανονικά! Φρόντισε, λοιπόν, να το πετάξεις στην ανακύκλωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland