Πόσο καιρό διαρκεί το botox

Πέμπτη, 14 Οκτώβριος 2021 18:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πόσο καιρό διαρκεί το botox

Όλες μας όσο μεγαλώνουμε και περνούν τα χρόνια αναζητάμε διάφορους τρόπους, ώστε να διατηρήσουμε τη νεότητά μας. Να καταφέρουμε να έχουμε ένα φρέσκο δέρμα, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η πιο οικονομική και εύκολη λύση είναι οι αντιγηραντικές κρέμες.

Σε δεύτερη φάση, όλες θα σκεφτούμε το botox, την ενέσιμη θεραπεία ομορφιάς που «μαλακώνει» και εξαφανίζει τις ρυτίδες σε χρόνο dt κάνοντας το πρόσωπό μας νεανικό και εμάς ακόμα πιο χαρούμενες.

Το ήξερες, όμως, ότι το botox… δεν διαρκεί για πάντα;

Πόσο διαρκεί τελικά το botox
Δεν κάνεις μια φορά botox και… καθάρισες με τις ρυτίδες σου. Από τη μέρα που θα κάνεις botox, θα πρέπει να περιμένεις περίπου δύο εβδομάδες για να δεις το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

Από εκεί και πέρα, το boxot διαρκεί περίπου τρεις με έξι μήνες, με τις περισσότερες γυναίκες να λένε ότι μετά το τετράμηνο άρχισαν και πάλι να βλέπουν τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στο δέρμα τους.

Πώς θα κάνεις το botox να έχει μεγαλύτερη διάρκεια
Μπορώ να καταλάβω ότι το botox δεν είναι και η πιο οικονομική θεραπεία ομορφιάς και πως δεν είναι δυνατόν να επισκέπτεσαι τόσο συχνά τον πλαστικό χειρουργό σου. Σου έχω τη λύση, λοιπόν, για να διαρκέσει περισσότερο το botox σου.

Το αντηλιακό! Όπως ίσως γνωρίζεις, οι ακτίνες UVA και UVB διεισδύουν στο δέρμα και έτσι καταστρέφουν τη διάρκεια της θεραπείας botox. Άρα, εσύ βάζοντας καθημερινά αντηλιακό, θα μπορέσεις να κάνεις το botox σου να διαρκέσει για ακόμα περισσότερο.

Και κάτι τελευταίο… Αν θέλεις να παρατείνεις τη ζωή του botox, μην κάνεις βάρη στο γυμναστήριο.

Τη μέρα που θα κάνεις botox θα πρέπει να προσέξεις ορισμένα πράγματα.
- Μη σκύψεις καθόλου το κεφάλι σου.
- Μην ξαπλώσεις χωρίς μαξιλάρι και χωρίς να στηρίζεται κάπου ο αυχένας σου.
- Απόφυγε το ζεστό μπάνιο και το σεσουάρ.
- Μη βγεις στον ήλιο και μην κάνεις μακιγιάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti