Έρχονται προεκλογικές προσλήψεις σε τρείς δήμους της Λακωνίας

Σε προτεραιότητα βρίσκονται οι Δήμοι Σπάρτης, Μονεμβασιάς και Ανατολικής Μάνης από τη Λακωνία, μεταξύ των 183 Α/θμιων ΟΤΑ, που θα...
Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχονται προεκλογικές προσλήψεις σε τρείς δήμους της Λακωνίας
Σε προτεραιότητα βρίσκονται οι Δήμοι Σπάρτης, Μονεμβασιάς και Ανατολικής Μάνης από τη Λακωνία, μεταξύ των 183 Α/θμιων ΟΤΑ, που θα ενισχυθούν με προσωπικό πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με την πρώτη λίστα που προετοίμασε το υπουργείο Εσωτερικών
Πρόκειται για 5.178 θέσεις για τις οποίες πρόθεση του υπουργείου είναι να εξαιρεθούν από το «πάγωμα» που επιβάλλεται σε προεκλογικές περιόδους. Πηγές του υπουργείου Εσωτερικών διαβεβαιώνουν ότι η διαδικασία-εξπρές για τις προσλήψεις θα γίνει με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.
Από το σύνολο των προσλήψεων οι 1.152 αφορούν συμβάσεις εποχικών και μίσθωσης έργου (8 με 11 μήνες) και οι υπόλοιπες 4.026 συμβάσεις μέσω κοινοτικών προγραμμάτων με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ. Στην πρώτη περίπτωση οι μισθοί κυμαίνονται, ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης, από 700 έως 900 ευρώ και στη δεύτερη στα 1.000 ευρώ μικτά.
Κάθε δήμος θα εκδώσει τη δική του προκήρυξη, ενώ η σταδιακή δημοσιοποίηση των διαγωνισμών θα αρχίσει από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Οι φορείς των δήμων που κυρίως θα ενισχυθούν θα είναι τα ΚΑΠΗ, οι παιδικοί σταθμοί, τα Δημοτικά Ιατρεία, αλλά και κεντρικές Υπηρεσίες των ΟΤΑ. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι Βρεφονηπιοκόμοι, Βοηθοί βρεφονηπιοκόμων, Νηπιαγωγοί, Μάγειρες, Προσωπικό καθαριότητας, Νοσηλευτές, Γιατροί, Οικογενειακοί βοηθοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Χειριστές μηχανημάτων, Οδηγοί, Τεχνικοί, Εργάτες γενικών καθηκόντων και υπάλληλοι γραφείου για τις κεντρικές υπηρεσίες ΟΤΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti