100 προσλήψεις αναπληρωτών στη Λακωνία

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 2.995 εκπαιδευτικών σε Α/θμια και Β/θμια
Δευτέρα, 08 Σεπτέμβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 100 προσλήψεις αναπληρωτών στη Λακωνία
Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2014-2015, ανακοινώθηκαν το περασμένο Σάββατο από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στο νομό Λακωνίας θα προσληφθούν, συνολικά, εκατό αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων οι 93 θα απασχοληθούν στην Πρωτοβάθμια και οι επτά στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αναφορικά με την πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης, οι προσλήψεις για τη Λακωνία αφορούν τους κλάδους Δασκάλων-Δασκάλων Ολοήμερων και Νηπιαγωγών-Νηπιαγωγών Ολοήμερων.
Αναλυτικότερα, πρόκειται για:
 - 1.134 εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ70 -Δασκάλων και 356 κλάδου ΠΕ60 –Νηπιαγωγών, που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές για την κάλυψη κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.  
 - 586 εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ60 –Νηπιαγωγών, που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο ολοήμερο τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 421 του κλάδου ΠΕ70 -Δασκάλων για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των κλασσικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.  
 - 198 εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ02, 100 του κλάδου ΠΕ03, 67  του κλάδου ΠΕ04.01, 33  του κλάδου ΠΕ04.02 και 100 εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ04.04, που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 
100 εκπαιδευτικοί στη Λακωνία
Από το σύνολο των 2.995 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, εκατό πρόκειται να παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Λακωνίας. Πιο συγκεκριμένα, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στον κλάδο ΠΕ60 Νηπιαγωγών προσλαμβάνονται οκτώ εκπαιδευτικοί, ενώ στον ίδιο κλάδο που αφορά τα ολοήμερα νηπιαγωγεία, καθήκοντα αναλαμβάνουν 16 εκπαιδευτικοί. Στον κλάδο ΠΕ70 Δασκάλων θα προσληφθούν συνολικά 65 εκπαιδευτικοί στα Δημοτικά Σχολεία του νομού, ενώ στα ολοήμερα εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων εκπαιδευτικών.
Στις μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας αναμένεται θα υπηρετήσουν συνολικά επτά εκπαιδευτικοί.  
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται, ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti