Εξώδικη διαμαρτυρία Τριχείλη στη ΔΕΗ Σπάρτης

Στο πλευρό των δημοτών του τάσσεται ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, όσον αφορά στο έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων μέσω...
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξώδικη διαμαρτυρία Τριχείλη στη ΔΕΗ Σπάρτης
Στο πλευρό των δημοτών του τάσσεται ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, όσον αφορά στο έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αποστέλλοντας εξώδικη διαμαρτυρία προς τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Σπάρτης.
Επαναλαμβάνοντας ότι το νέο μέτρο αποτελεί φόρο δημοσιονομικής επιβάρυνσης των πολιτών-ιδιοκτητών ακινήτων και όχι τέλος, από τη στιγμή που δεν έχει ανταποδοτικά οφέλη, ο δήμαρχος καλεί την επιχείρηση της Σπάρτης να απέχει από κάθε ενέργεια διακοπής της ηλεκτροδότησης των κατοίκων του Δ. Μονεμβασίας, σε περίπτωση που δεν καταβληθεί το «χαράτσι».
Διαμηνύει δε, ότι σε αντίθετη περίπτωση ο Δ. Μονεμβασίας θα είναι αλληλέγγυος σε κάθε πολίτη, με πρόσφορο τρόπο και μέσο που συνταγματικά τον προστατεύει.
Τέλος, ο κ. Τριχείλης υπενθυμίζει ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας προσφυγή με αίτημα την ακύρωση του ειδικού τέλους και πως ήδη η Πολιτεία προβαίνει σε ειδικές ρυθμίσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα