Αστυνομική «σκούπα» σάρωσε την Πελοπόννησο

17 συλλήψεις στη Λακωνία

Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αστυνομική «σκούπα» σάρωσε την Πελοπόννησο

«Λαβράκια» έβγαλαν, για μία ακόμη φορά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκαν από την Τετάρτη 11 έως και την Παρασκευή 13/2, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των πέντε νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 928 άτομα, εκ των οποίων 617 ήταν Έλληνες και 311 αλλοδαποί, καθώς και σε 541 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 172 άτομα, από τα οποία 77 ήταν Έλληνες 95 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 53 άτομα.

Ειδικότερα στη Λακωνία συνελήφθησαν 17 άτομα και συγκεκριμένα:  Ένας αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής οχήματος, ένας αλλοδαπός, για πλαστογραφία, δύο Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Όπως σημειώνει η αστυνομία, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα