«Τουρισμός για Όλους: Ένα ανεκμετάλλευτο τουριστικό προϊόν»

ΑμεΑ Λακωνίας για Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 19:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τουρισμός για Όλους: Ένα ανεκμετάλλευτο τουριστικό προϊόν»

Στον τουρισμό για όλους ήταν αφιερωμένη η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο ΑμεΑ Λακωνίας επισημαίνει τα εξής: «Το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας εργάζεται μεθοδικά, προωθώντας τις λύσεις που η εφαρμογή των αρχών της “Σχεδίασης για Όλους” μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους με αναπηρία της Λακωνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οδηγώντας μας σταδιακά, στην άρση κάθε είδους αποκλεισμού».

Ταυτόχρονα, όπως σημειώνει το Σωματείο επιτυγχάνονται «οφέλη και για άλλες πολυπληθείς κοινωνικές ομάδες όπως αυτή των ηλικιωμένων, των παροδικά τραυματιών ή γενικότερα των εμποδιζόμενων προσώπων, οι οποίες πολύ συχνά αντιμετωπίζουν κοινά, παρόμοια με τους αναπήρους προβλήματα, επιδεινούμενα ανάλογα με την ηλικία.

Αλληλένδετη με τα προαναφερόμενα είναι η δράση του Σωματείου μας, στην κατεύθυνση της προώθησης ενός δυναμικά αναπτυξιακού τομέα που αποτελεί ο τουρισμός για όλους, ενός ανεκμετάλλευτου ουσιαστικά τουριστικού προϊόντος για τη χώρα μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti