Πολυτελές κέντρο spa δημιουργείται στο Μυστρά!

Επένδυση με προϋπολογισμό 20 εκατ. ευρώ

Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 16:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πολυτελές κέντρο spa δημιουργείται στο Μυστρά!

Ενα νέο και από τα κορυφαία Ολιστικά Destination Spa στην Ευρώπη αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη του 2018 στο Μυστρά! Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ και ιδιοκτήτρια είναι η επιχειρηματίας Μαρίνα Εφραιμόγλου, η οποία φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στον  εναλλακτικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Η πολυτελής μονάδα θα διαθέτει 44 δωμάτια -εκ των οποίων τα 20 σουίτες-, θα εμπεριέχει spa 1.600 τ.μ, 20 δωμάτια θεραπειών, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και βυζαντινό χαμάμ. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται εντός του χωριού του Μυστρά, σε κτήμα με ιδιωτικό δάσος. Το κτήμα, που διαθέτει το αρχοντικό Λαντίνι- Σαρσέντη, περιλαμβάνει συνολικά πέντε κτίρια, αφού πέραν του spa θα υπάρχει μεταξύ άλλων και εστιατόριο. Στόχος είναι το ξενοδοχειακό συγκρότημα να λειτουργεί όλο το χρόνο.

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», η κ. Εφραιμόγλου εξήγησε ότι αυτή είναι η πρώτη από τις μονάδες που σχεδιάζει να ανοικοδομήσει στην Ελλάδα και αποκαλύπτει ότι ένα πρόβλημα υγείας που είχε η ίδια την παρότρυνε να υλοποιήσει το κέντρο ευεξίας, πιστεύοντας ότι ο τουρισμός εναλλακτικής θεραπείας βοηθά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν καθώς και στην προσέλκυση τουριστών υψηλού βαλαντίου.

Το Ολιστικό Destination Spa θα απευθύνεται κυρίως στις αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής. Όσον αφορά στις πρακτικές ευεξίας που θα εφαρμόζονται, πηγάζουν από τη φιλοσοφία λειτουργίας των Ασκληπιείων στην Αρχαία Ελλάδα, που προσιδιάζει με αυτές της κινέζικης Ιατρικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti