Εξετάσεις για άδεια υδραυλικού στην Κόρινθο

Δεκτοί υποψήφιοι από όλη την Πελοπόννησο

Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 18:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εξετάσεις για άδεια υδραυλικού στην Κόρινθο

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται η έναρξη θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων για την απόκτηση των αδειών επαγγελματικών δραστηριοτήτων αρχιτεχνιτών υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επισημαίνεται ότι αναγκαία προϋπόθεση για την διενέργεια των εξετάσεων ήταν η εξεύρεση κατάλληλου εργαστηρίου που να πληροί τις προδιαγραφές της σχετικής νομοθεσίας. Τέτοιο εργαστήριο ευρέθηκε στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Λουτρακίου. Στο χώρο αυτό θα λαμβάνει χώρα η πρακτική εξέταση των υποψηφίων για την διενέργεια του πρακτικού μέρους των εξετάσεων.

Στις εξετάσεις μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι οποίοι μπορούν πλέον να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων του τόπου της επαγγελματικής εγκατάστασης ή, αν δεν υπάρχει τέτοιος, του τόπου μόνιμης διαμονής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, στο τηλέφωνο 27413 63222.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti