Ξεχωρίζει τουριστικά η Μονεμβασιά για το Πάσχα

Στους 10 κορυφαίους προορισμούς της Trivago

Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 21:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεχωρίζει τουριστικά η Μονεμβασιά για το Πάσχα

Ως ένας ιδιαίτερος προορισμός διακοπών για τις ημέρες του Πάσχα επέλεξε να προβάλει τη Μονεμβασιά ο οικείος Δήμος. Για χάρη της φετινής προωθητικής του καμπάνιας, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Μονεμβασίας προχώρησε στη δημιουργία ενός υψηλής αισθητικής βίντεο, με το οποίο προσκαλεί τους ταξιδιώτες των γιορτών να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες στην ονειρική Καστροπολιτεία!

Όπως δείχνει, οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» το σύνολο των ξενοδοχείων της Μονεμβασιάς παρουσιάζουν πληρότητες που αγγίζουν το 100%. Η επισκεψιμότητα αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και τα οφέλη για την τοπική κοινωνία και οικονομία θα είναι πολλαπλά.

Απολαύστε εικόνες πλούσιες σε παράδοση, θρησκευτική κατάνυξη και το φυσικό κάλλος της Μονεμβασιάς στο βίντεο που θα δείτε εδώ.


Στους 10 κορυφαίους προορισμούς της Trivago
Η Μονεμβασιά, εξάλλου, κέρδισε τη διάκριση της ανάμεσα στους δέκα δημοφιλέστερους πασχαλινούς προορισμούς, σε έρευνα που πραγματοποίησε η trivago.

Η φετινή λίστα των top προορισμών έχει περισσότερο χρώμα ελληνικό, καθώς πέρυσι οι οχτώ στους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς ήταν διεθνείς, ενώ φέτος ο αριθμός τους μειώθηκε στους πέντε. Έτσι μετά από τρία χρόνια στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων ταξιδιωτών, η Ρώμη υποσκελίστηκε για να δώσει τη θέση της στην Κέρκυρα.

Πέρσι στην πρώτη δεκάδα ήταν μόνο η Κέρκυρα και το Ναύπλιο, ενώ φέτος στη λίστα προστέθηκε η Μονεμβασιά, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, ακολουθούμενη από τη Σαντορίνη και τα Ιωάννινα στην έβδομη και όγδοη θέση, αντίστοιχα. Από τους διεθνείς προορισμούς το Παρίσι κατέλαβε την τέταρτη θέση με το Λονδίνο να είναι στην πέμπτη, ενώ το Άμστερνταμ και η Βενετία συμπληρώνουν τη λίστα βρισκόμενες στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο μέσο χρόνο διαμονής, αυτός υπολογίστηκε πως στην Κέρκυρα, το Ναύπλιο, τη Μονεμβασιά, τη Σαντορίνη και τα Ιωάννινα είναι 3 ημέρες, στη Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ είναι 4 ημέρες, ενώ στην Βενετία είναι 3 ημέρες.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti