Ρώσοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν Μυστρά και Σπάρτη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Αδ. Τζανετέα

Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 18:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ρώσοι δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν Μυστρά και Σπάρτη (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους Ρώσους travel agents, τη Λακωνία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από το τηλεοπτικό συνεργείο VGTRK και εκπρόσωποι από το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας. Ειδικότερα, την Πέμπτη 27 Απριλίου, η αποστολή από την Ρωσία επισκέφθηκε την Σπάρτη και τον Μυστρά, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα στο Διοικητήριο Λακωνίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της που η «Μυθική Πελοπόννησος» ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι πλέον ορατά. Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας τόνισε ότι η «Λακωνία είναι ένας ξεχωριστός τόπος με φυσικές ομορφιές και ιδιαίτερη ιστορία που μπορεί να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό για κάθε επισκέπτη. Στην ΠΕ Λακωνίας είναι πρόθεση μας, μέσα από τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται, η Λακωνία να βγει από την αφάνεια και να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστικό προορισμό για τους επισκέπτες της Πελοποννήσου».

Μάλιστα, μετά το πέρας της σύντομης συνάντησης, η κ. Τζανετέα παραχώρησε συνέντευξη στους Ρώσους δημοσιογράφους του VGTRK, με φόντο τον Ταΰγετο.

Σε συνέχεια της προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που γίνεται για την τουριστική προβολή και ανάδειξη της Πελοποννήσου μέσω FamTrip, στις 17/5, θα βρεθεί στη Μονεμβασιά, το τηλεοπτικό συνεργείο της βελγικής δημοφιλούς εκπομπής BBDM «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου». Πρόκειται για μια εκπομπή  που προβάλλεται σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας και συγκεντρώνει 200.000 τηλεθεατές και 150.000 ακροατές, αντίστοιχα, ανά επεισόδιο.

Δείτε video εδώ

Video: Τ. Κούρος

 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti