«Ποντάρουν» στο θεματικό τουρισμό, επιχειρηματίες στη Λακωνία (VID-ΦΩΤΟ)

Το παράδειγμα του wellness resort της εταιρείας "Peter and Pauls" στην Ποταμιά  - Δηλώσεις του Στ. Ταμπάογλου, της ολυμπιονίκη Σ. Παπαδοπούλου και του φωτορεπόρτερ Β. Κουτρουμάνου

Τρίτη, 30 Μάιος 2017 15:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ποντάρουν» στο θεματικό τουρισμό, επιχειρηματίες στη Λακωνία (VID-ΦΩΤΟ)

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για τον θεματικό τουρισμό και συγκεκριμένα για τον αθλητικό τουρισμό διεξήχθη την Παρασκευή 26/5 στο Πανεπιστήμιο  Σπάρτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης δύο διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας, ενταγμένων στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI), οι οποίοι θα διεξαχθούν στην περιοχή Ποταμιά Λακωνίας, στις 1 και 2 Ιουλίου 2017.

Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες που αφορούν στον αθλητικό τουρισμό και στο μεγάλο wellness resort της εταιρείας "Peter and Pauls" του γνωστού Λάκωνα επιχειρηματία, κ. Πέτρου (Peter)  Ηλιόπουλου που θα κατασκευαστεί στην Ποταμιά Λακωνίας.  Επίσης, έλαβε χώρα  και η τεχνική παρουσίαση των δύο αγώνων ορεινής ποδηλασίας που θα διεξαχθούν στην περιοχή τον Ιούλιο από τους εκπροσώπους της διοργάνωσης.

Υπεύθυνη καθηγήτρια από το Παν/μιο Πελοποννήσου ήταν η κ. Ουρανία Βρόντου.

Το κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να θαυμάσει φωτογραφίες από μοναδικές στιγμές αθλητών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο.

Δείτε στο video τον κ. Σταύρου Ταμπάογλου, project manager της εταιρείας "Peter and Pauls" να μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα για το resort στην Ποταμιά Σπάρτης, αλλά και τους ποδηλατικούς αγώνες του καλοκαιριού, καθώς και δηλώσεις της ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Σοφία Παπαδόπουλου και του γνωστού φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου, που κάλυψε αποκλειστικά τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti