«Αφιλόξενο» το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για ομάδες και τουρίστες! (ΦΩΤΟ)

Ένα απαράδεκτο θέαμα με σκουπίδια και εγκατάλειψη λίγα μέτρα από την Αρχαία Σπάρτη

Κυριακή, 04 Ιούνιος 2017 10:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αφιλόξενο» το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για ομάδες και τουρίστες! (ΦΩΤΟ)

Εικόνες παρακμής και εγκατάλειψης παρουσιάζει το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, το πρωί της Κυριακής (4/6), εφτά μόλις ώρες πριν τη σέντρα του τελευταίου εντός έδρας αγώνας της ΑΕ Σπάρτη κόντρα στη Λαμία για το πρωτάθλημα της Football League.

Πρόκειται για ένα χώρο που δεν είναι μόνο αθλητικού ενδιαφέροντος, αλλά βρίσκεται πλησίον της Αρχαίας Σπάρτης και καθημερινά τον επισκέπτονται δεκάδες τουρίστες (σήμερα μόνο στο άγαλμα του Λεωνίδα βρίσκονταν δύο πούλμαν).

Σκουπίδια κάθε λογής, από πλαστικά μπουκάλια, νάιλον συσκευασίες, σανίδες με πρόκες (!), προφυλακτικά, μέχρι και... ρούχα και κάλτσες βρίσκονται διασκορπισμένα, στον ανατολικό -κυρίως- περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Την εικόνα "συμπληρώνουν" τα δύο γκρέιτερ που είναι παρατημένα εδώ και πολύ καιρό στο σημείο. Προχωρώντας στα ενδότερα (πάντα από την ανατολική πλευρά) η χημική τουαλέτα κάτω από τις κερκίδες βρίσκεται σε... κακό χάλι. Σημειωτέον ότι από αυτή την πλευρά του σταδίου βρίσκεται η θύρα απ' όπου εισέρχονται οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ομάδων.

Καλύτερη, πάντως, είναι η κατάσταση που επικρατεί στη δυτική πλευρά του σταδίου, όπου γίνεται και η είσοδος των ομάδων.

Άραγε κανείς από τους υπεύθυνους δεν έχει ενδιαφερθεί για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου, αυτή είναι η φιλοξενία που δείχνει η ομάδα της Σπάρτης στις ομάδες που αντιμετωπίζει και στους τουρίστες που επισκέπτονται το χώρο; Αυτή είναι η αντιμετώπιση των αθλουμένων που προσέρχονται καθημερινά στο στάδιο; Δεν αρμόζει αυτή η εικόνα στις "παρυφές" της Αρχαίας Σπάρτης...

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti