41 θέσεις εργασίας σε Δήμο Σπάρτης και ΕΦΑΛΑΚ

Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017 16:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
41 θέσεις εργασίας σε Δήμο Σπάρτης και ΕΦΑΛΑΚ

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών μηνών ανακοίνωσε ο Δήμος Σπάρτης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας. Ειδικότερα, ο Δήμος Σπάρτης έχει προκηρύξει 33 θέσεις εργασία και αναζητά 33 άτομα συγκεκριμένα δύο άτομα ειδικότητας ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέα – φορτωτή Β΄ ομάδας Δ΄ τάξης), τρία άτομα ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Γεωργικών Ελκυστήρων (Τρακτέρ), οχτώ άτομα ειδικότητας ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτου και 20 άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Πυροπροστασίας για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας –πυροπροστασίας του Δήμου Σπάρτης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάρτης, Ευαγγελιστρίας 85-87, ΤΚ 23100 Σπάρτη, απευθύνοντας την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης, υπόψη κ. Αλεξάκη Πολύδωρου ή κας. Πλαγάκη Νικολέτας (τηλ. επικοινωνίας: 2731081866 εσωτ.117, 116).
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 12 έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου.
 
Θέσεις εργασίας όμως έχει προκηρύξει και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας. Πρόκειται για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και τρεις μήνες και όχι πέραν της 20/12/2017.
Συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοτήτων αναζητά οχτώ άτομα και ειδικότερα:

-Ειδικότητα: ΠΕ Αρχαιολόγοι
Αριθμός θέσεων: Μία θέση
Περιοχή Απασχόλησης: Δρόμος Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας

-Ειδικότητα: ΠΕ Μηχανικοί ειδικότητας Αρχιτεκτόνων με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
Αριθμός θέσεων: Μία θέση
Περιοχή Απασχόλησης: Δρόμος Γύθειο-Αρεόπολη-Γερολιμένας

-Ειδικότητα: ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες για ανασκαφικές εργασίες
Αριθμός θέσεων: Έξι θέσεις
Περιοχή Απασχόλησης: Δρόμος Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Αγησιλάου 59, 23100 - Σπάρτη, υπόψιν κ.κ. Πα̟παστρατάκου Νικολάου ή Καραβούλια Ευάγγελου (τηλ. επικοινωνίας: 2731081128, 2731028503), έως την Τρίτη  13/6.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti