Διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας τον Ιούλιο στην Ποταμιά Σπάρτης!

SPARTI MTB RACES

Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 15:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας τον Ιούλιο στην Ποταμιά Σπάρτης!

Η εταιρία οργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και αθλητικών event Webuild (www.webuild.gr), σε συνεργασία με το Ηospitality and Entertainment group byPeterandPauls (www.bypeterandpauls.com), την υποστήριξη και πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) και την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του Τμήματος Διαχείρισης και Οργάνωσης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει στις 1 και 2 Ιουλίου, τους αγώνες “Sparti MTB Races XCO” - Category C2 & C3 UCI.

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο αγωνιστικό καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI), διοργανώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και περιλαμβάνουν τις κατηγορίες Elite Men, Elite Women, Junior Men, Junior Women. Θα υπάρξει βαθμολογική κατάταξη σύμφωνα με την οποία θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τους νικητές. Επίσης, οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν κριτήριο επιλογής Ελλήνων αθλητών για τις Εθνικές ομάδες ορεινής ποδηλασίας.

Οι αγώνες “Sparti MTB Races XCO”, θα διεξαχθούν στην περιοχή Ποταμιά Λακωνίας (23 χλμ. από τη Σπάρτη) στους πρόποδες του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα σε μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοποθεσία στην οποία θα δημιουργηθεί από το hospitality and entertainment group by Peter and Pauls, το πρώτο στην Ελλάδα σύνθετο τουριστικό κατάλυμα με προσανατολισμό το ευ ζην και την ευεξία μέσα από την φυσική δραστηριότητα.

Παράλληλα με τους δύο διεθνείς αγώνες, θα πραγματοποιηθεί διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας από τον Σπαρτιατικό, ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στην περιοχή αναμένονται το διήμερο πάνω από 200 αθλητές με τους συνοδούς τους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.spartimtbrace.gr καθώς και την σελίδα του αγώνα στο facebook www.facebook.com/SpartiMtbRace/


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
Του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti