Αιτήσεις για πρόσληψη ιεροψάλτη στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Τρίτη, 11 Ιούλιος 2017 08:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιτήσεις για πρόσληψη ιεροψάλτη στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης

Το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη ιεροψάλτη, προκειμένου να καλύψει την κενωθείσα θέση του αριστερού ιεροψάλτη του ιερού ναού, βάσει του άρθρου 4 του 176/2006 Κανονισμού της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος «Περί των Ιεροψαλτών και της καταστάσεως αυτών».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 15 Ιουλίου, και να παραλάβουν από τον ιερό ναό, το ειδικό έντυπο με τις υποχρεώσεις τους όπως αυτές ορίζονται από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά: 1. Πτυχίο ιεροψάλτου, 2. δίπλωμα μουσικοδιδασκάλου, 3. βεβαίωση χρηστοήθειας, 4. βεβαίωση προϋπηρεσίας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους εφημερίους ή στο τηλέφωνο του ιερού ναού (2731026320).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti