Δύο θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία της Λακωνίας

Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 15:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία της Λακωνίας

Δύο θέσεις ειδικευμένων ιατρών -μία για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης και μία για τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων- προκήρυξε το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας. Συγκεκριμένα, για το Νοσοκομείο Σπάρτης προκηρύσσεται μία θέση ειδικευμένου ιατρού, Ειδικότητας Καρδιολογίας στον εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β΄ και μία θέση ειδικευμένου ιατρού, Παιδιατρικής, Επιμελητή Α΄. Όσον αφορά στο Νοσοκομείο Μολάων, η θέση αφορά ειδικευμένο ιατρό, Ειδικότητας Αναισθησιολογίας, στον εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β΄.

Η αίτηση-δήλωση µε όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην γραµµατεία της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, εις τριπλούν µέσα σε προθεσµία είκοσι ηµερών, ήτοι από 24 Ιουλίου µέχρι και 14 Αυγούστου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Όλα τα δικαιολογητικά θα συρράπτονται και θα φέρουν αρίθµηση κατά αύξουσα αριθµητική σειρά της οποίας θα γίνεται αναφορά στην αίτηση – δήλωση (π.χ. αστυνοµική ταυτότητα σελ. 25).

Αιτήσεις – δηλώσεις που υποβάλλονται µετά την λήξη της προθεσµίας δεν γίνονται δεκτές. Αιτήσεις – δηλώσεις µαζί µε τα δικαιολογητικά µπορούν να υποβληθούν και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή ή µε εταιρεία ταχυµεταφοράς µέσα στην ανωτέρω ορισθείσα προθεσµία. Για τις αιτήσεις αυτές η ηµεροµηνία υποβολής προκύπτει είτε από την σφραγίδα του ταχυδροµείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυµεταφοράς. (Ταχ. ∆/νση: Γ.Ν. Λακωνίας -Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης – Σπάρτη – Λακωνίας ΤΚ 23100) .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι/ες θα µπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2731093376 και 2731093358, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες ( κ Ελ. Κωνσταντοπούλου και κ. Μ.Μέµιτσα).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti