Νέο πολυτελές ξενοδοχείο ανεγείρεται στο Δ. Μονεμβασίας

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 15:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο πολυτελές ξενοδοχείο ανεγείρεται στο Δ. Μονεμβασίας

Έγκριση για τη δημιουργία νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων υψηλών κατηγοριών στη Σκιάθο, στην Κω και στη Μονεμβασιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας χορήγησε με όρους έγκριση εκσκαφής θεμελίων για την ανέγερση ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων με οινοποιείο, εστιατόριο και πισίνα σε έκταση της εταιρείας «Νίκος και Σαμάνθα Καρράς ΟΕ» που βρίσκεται επί της Εθνικής Οδού Ελαίας - Δαιμονιάς στη θέση Χασανέοι στον Δήμο Μονεμβασιάς.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, οι εκσκαφικές εργασίες θα γίνουν με την παρακολούθηση αρμοδίου υπαλλήλου της υπηρεσίας της εφορείας. Σε περίπτωση που αποκαλυφθούν αρχαιότητες, οι εργασίες θα διακοπούν και θα ακολουθήσει ανασκαφική έρευνα, από τα αποτελέσματα της οποίας θα εξαρτηθούν η συνέχιση ή μη των εργασιών και η τελική έγκριση της υπηρεσίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti