Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των υπαλλήλων Καθαριότητας του Δ. Ευρώτα

Πέμπτη, 27 Ιούλιος 2017 19:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των υπαλλήλων Καθαριότητας του Δ. Ευρώτα

Με ομόφωνη απόφαση την Τετάρτη (26/7), το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ευρώτα ανανέωσε τις συμβάσεις -έως τις 31/3/2018 των συμβασιούχων υπαλλήλων στην υπηρεσία καθαριότητας, αφού προηγήθηκε μερική τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ).

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Δ. Ευρώτα, Ηλ. Παναγιωτακάκος, αναφέρει τα εξής: «Προσωπική μου θέση είναι ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχειρεί με παλαιοκομματικές μεθόδους να επιλύσει αφενός την συνολική διαχείριση των στερεών αποβλήτων, αφετέρου να κρατά σε ομηρία χιλιάδες συμβασιούχους μεταθέτοντας στους Δήμους την ευθύνη των απολύσεων τους που κάποια στιγμή μοιραία θα συμβεί με δική της ευθύνη».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάντε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti