Δέκα προσλήψεις εργατών στο Δ. Μονεμβασίας

Έως 11/9 η υποβολή αιτήσεων

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 09:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέκα προσλήψεις εργατών στο Δ. Μονεμβασίας

Την πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού έως δέκα ατόμων για το μήνα Σεπτέμβριο στη ΔΕ Μονεμβασίας, ανακοίνωσε ο Δήμος Μονεμβασίας. Πρόκειται για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες.

Ειδικότερα, θα προσληφθούν δέκα άτομα με ειδικότητα Εργάτες Γενικών Καθηκόντων, για την οποία δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, 2. υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα  (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Μονεμβασίας (στην υπάλληλο Κολλιάκου Παναγιώτα) έως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών