Πέντε θέσεις εργασίας στο Δήμο Αν. Μάνης

Δείτε τις ζητούμες ειδικότητες

Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 16:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε θέσεις εργασίας στο Δήμο Αν. Μάνης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του θα προχωρήσει το ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Αν. Μάνης».

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν ένα άτομο με ειδικότητα ΔΕ Μαγείρων, δύο άτομα με ειδικότητα ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας, ένα άτομο με ειδικότητα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και ένα άτομο με ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων.  Οι υποψήφιοι  όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.        

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού Δήμου Αν. Μάνης» (Ελευθερολακώνων 1, ΤΚ 23200 Γύθειο Ν. Λακωνίας), υπόψη κ. Μαρίας Μπερτζελέτου (τηλ.: 2733360344).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017.

 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να αθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών