Στο νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων ο Δ. Πολλάλης

Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017 11:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων ο Δ. Πολλάλης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με αθρόα συμμετοχή προέδρων και αντιπροσώπων των ενώσεων-μελών από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κατά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης): 1. Τάσιος Γρηγόριος, 2. Σβύνου Κωνσταντίνα, 3. Βασιλικός Ευγένιος, 4. Γιαννούλης Εμμανουήλ, 5. Σουλούνιας Σακελλάριος, 6. Θωμόπουλος Αριστοτέλης, 7. Χατζηκωνσταντίνου Κωνσταντίνος, 8. Πολλάλης Δημήτρης, 9. Ξυπτέρα-Λάμπρου Ευαγγελία, 10. Τσακαλάκης Εμμανουήλ, 11. Μεριάνος Κωνσταντίνος, 12. Καλλιάς Άγγελος.

Aναπληρωματικά μέλη: Τιμοθεάτος Γεράσιμος, Λεβέντης Κωνσταντίνος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, η απερχόμενη διοίκηση, υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της γενικής συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

Ευχαριστήριο Πολλάλη
Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του για την εκλογή του στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ο πρόεδρος των Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας κ. Δημήτρης Πολλάλης αναφέρει τα εξής:

«Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων ξενοδόχων στην εκλογική διαδικασία της ΠΟΞ, αποδεικνύει περίτρανα τον υψηλό βαθμό συσπείρωσης του κλάδου.

Θεωρείται δε θετικό το γεγονός ότι μετά την εκλογή μου, η Λακωνία θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες και όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν και με στήριξαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti