Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση “Philoxenia” (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 07:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση “Philoxenia” (ΦΩΤΟ)

Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, η οποία πραγματοποιήθηκε από 10-12/11 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στο θεματικό περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν και φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι A’ βαθμού αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και επαγγελματίες τουρισμού από όλη την Πελοπόννησο, όπου το επαγγελματικό κοινό και οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γευθούν παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου από εξειδικευμένο σεφ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας πραγματοποίησαν 40 προγραμματισμένες b2b συναντήσεις με επαγγελματίες τουρισμού hosted buyers από χώρες του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Υπουργείου Τουρισμού στη διοργάνωση του World Tourism Forum Lucerne Think Tank στην Πελοπόννησο, τον Μάρτιο του 2018, ως μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής, που θα προσδώσει αξία στην περιοχή και συνολικά στη χώρα. Η υπουργός και ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, κατά την επίσκεψη τους στο περίπτερο της Περιφέρειας, επεσήμαναν την άψογη συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή και την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Στο πλαίσιο της 33ης Philoxenia, πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών σε θέματα τουρισμού, κατά την οποία επιβεβαίωσαν την κοινή βούληση όλων για συνεργασία και συνέργειες για την ανάπτυξη του τουρισμού, που αποτελεί κύριο πυλώνα ενίσχυσης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti