Εγκρίθηκαν 42 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους της Λακωνίας

Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 17:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκρίθηκαν 42 μόνιμες θέσεις εργασίας στους δήμους της Λακωνίας

Αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης  συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς  και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες), υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για αποφάσεις οι οποίες αφορούν: Στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου  των ΟΤΑ.

Ειδικότερα, στους δήμους του νομού Λακωνίας «ανοίγουν» οι παρακάτω μόνιμες θέσεις:

-  Εννέα θέσεις στο Δήμο Αν. Μάνης: Έξι θέσεις εργατών καθαριότητας ΥΕ, μία θέση εργατών γενικά ΥΕ (καθαριότητας) και δύο θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργων ΔΕ.

- Πέντε θέσεις στο Δήμο Ευρώτα: Μία θέση οδηγού ΔΕ (απορριμματοφόρων), τρείς θέσεις εργατών συνοδών απορριμματοφόρων ΥΕ και μία θέση εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ.

-  Δώδεκα θέσεις στο Δήμο Μονεμβασίας: Τρείς θέσεις οδηγών αυτοκινήτων ΔΕ και εννέα θέσεις εργατών καθαριότητας ΥΕ

- Δεκαέξι θέσεις στο Δήμο Σπάρτης: Μία θέση επιστατών καθαριότητας ΥΕ, τέσσερις θέσεις οδηγών ΔΕ, δύο θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργων ΔΕ και εννέα θέσεις εργατών ΥΕ (καθαριότητας)


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών