Η ανοιξιάτικη τουριστική «εξόρμηση» της Πελοποννήσου

Σε 7 ευρωπαϊκές εκθέσεις θα συμμετάσχει η Περιφέρεια το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου  - Δωρεάν η συμμετοχή οποιουδήποτε επιχειρηματία εκφράσει ενδιαφέρον

Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 18:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ανοιξιάτικη τουριστική «εξόρμηση» της Πελοποννήσου

Η τουριστική σεζόν για το 2018 ξεκινά προσεχώς και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει  προγραμματίσει -και πραγματοποιεί ήδη- «μπαράζ» δράσεων προβολής του τουριστικού της κεφαλαίου.

Ισχυρό μέσον προβολής αποτελούν οι διεθνείς εκθέσεις, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των  εθνικών οργανισμών τουρισμού (όπως ο ΕΟΤ), των περιφερειών, των διεθνών γραφείων και πρακτορείων τουρισμού, των ξενοδοχειακών ομίλων, των αεροπορικών  και ατμοπλοϊκών   εταιρειών, των  επιχειρηματιών  κρουαζιέρας, των πάσης φύσεως επιχειρηματιών φιλοξενίας, εστίασης, παραγωγής  και επεξεργασίας τροφίμων, υγείας και  ευεξίας, αθλητισμού, τέχνης,  θρησκευτικών αναζητήσεων, πολιτισμού, σπορ κ.α.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει  στις εκθέσεις  “Salon de vacances”  στις Βρυξέλλες  (1 - 4 Φεβρουαρίου), “BIT” στο Μιλάνο (11-13 Φεβρουαρίου),  “GREKLAND PANORAMA” στη Στοκχόλμη  (16 - 18 Φεβρουαρίου), “IFT” στο Βελιγράδι  (22 - 25 Φεβρουαρίου), “FERIE FUR ALLE” στη Δανία (24 - 26 Φεβρουαρίου), “ITB” στο Βερολίνο (7 - 11 Μαρτίου) και “MITT” στη Μόσχα  (13 -15 Μαρτίου).

Στους  χώρους προβολής, όπου θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Περιφέρειας, μπορεί να  συμμετάσχει οποιοσδήποτε Πελοποννήσιος επιχειρηματίας, χωρίς κανένα κόστος για τη συμμετοχή του. Σε όλες τις εκθέσεις θα υπάρχει δυνατότητα προώθησης  διαφημιστικού υλικού,  κατά προτίμηση στην τοπική γλώσσα ή στην αγγλική.

Στις εκθέσεις της Δανίας, της Μόσχας και του Μιλάνου η Περιφέρεια Πελοποννήσου  θα εκπροσωπηθεί από τη Λάκαινα σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού, κ. Μαντώ Μπελεγρή.  Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της έκθεσης “ΒΙΤ” του Μιλάνο και σε συνεργασία με το  Ελληνικό Προξενείο και την «Ιταλική Φιλελληνική Εταιρεία», η εκπρόσωπος της Περιφέρειας προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει -ως ομιλήτρια- στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9/2/ στη Βιβλιοθήκη “Sormani” επ’ ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας   Ελληνικής Γλώσσας». Στους ομιλητές και στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν  διαφημιστικά έντυπα της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις παραπάνω εκθέσεις δεν θα συμμετάσχει ο Δ. Σπάρτης, ενώ δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση εάν έχουν εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον άλλοι λακωνικοί δήμοι.

IMG 1634

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών