Προσλήψεις 24 ατόμων για επτά μήνες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 18:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 24 ατόμων για επτά μήνες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Στην πρόσληψη 1.314 υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας επτά μηνών, προχωράει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πρόκειται κυρίως για ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων αλλά και ΔΕ Φύλαξης – Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, ΤΕ Λογιστικού, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Καθαριότητας, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού – Εργατών, οι οποίοι προορίζονται για Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας έχουν προκηρυχθεί 24 θέσεις απασχόλησης και ειδικότερα: 21 θέσεις με ειδικότητα ΔΕ φύλαξης – πληροφόρησης ημερησίων φυλάκων, μία θέση με ειδικότητα ΔΕ φύλαξης – πληροφόρησης νυχτοφυλάκων και δύο θέσεις με ειδικότητα ΥΕ βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με την εποπτεία του ΑΣΕΠ, ενώ η κατανομή προσωπικού ανά Μουσείο, Αρχαιολογικό Χώρο ή Μνημείο, θα καθοριστεί από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti