Ενημέρωση τουριστών, ΕΟΤ και εκθέσεις στην Επιτροπή Τουρισμού του Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018 19:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση τουριστών, ΕΟΤ και εκθέσεις στην Επιτροπή Τουρισμού του Δ. Σπάρτης

Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22/3 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης (παλαιό δημαρχείο), με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Συζήτηση σχετικά με την πρωτοκολληθείσα πρόταση του κ. Γεωργίου Μουστόγιαννη, καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας, περί σύνταξης ελληνικού κειμένου  και κατόπιν μετάφρασής του στα Αγγλικά έτσι ώστε α) να είναι δυνατή η ενημέρωση ξένων επισκεπτών στην πόλη και τα μουσεία της και β) τα κείμενα αυτά να αξιοποιηθούν σε έντυπα και εφαρμογές που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.
Εισηγητής: Χρήστος Αλεξάκος, πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης

2. Ενημέρωση για το εγκριθέν από τον ΕΟΤ, Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης έτους 2018. Ιεράρχηση δράσεων και οδηγίες υλοποίησης.
Εισηγητής: Χρήστος Αλεξάκος, Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης

3. Ενημέρωση για την συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης στις Τουριστικές Εκθέσεις Βερολίνου και Μόσχας.
Εισηγητής: Βιργινία Κοντογεωργάκου, προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti