Έναν αρχαιολόγο και τέσσερις εργάτες προσλαμβάνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 18:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναν αρχαιολόγο και τέσσερις εργάτες προσλαμβάνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Σε πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και ειδικευμένων εργατών προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, με σύμβαση εργασίας  ιδιωτικού δικαίου ορισμένου  χρόνου για το έργο «Παραλλαγή της Επαρχιακής Οδού 4 στο τμήμα ‘’Σπάρτη - Πλατάνα - Σκούρα‘’», το οποίο θα υλοποιηθεί με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

Ειδικότερα, προσφέρεται μία θέση με ειδικότητα ΠΕ Αρχαιολόγου και τέσσερις θέσεις με ειδικότητα ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών για ανασκαφικές εργασίες. Η χρονική διάρκεια απασχόλησης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και 30/11/2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

Περιοχή απασχόλησης για όλες τις παραπάνω θέσεις είναι το τμήμα της οδού Σπάρτης - Πλατάνας – Σκούρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ, Αγησιλάου 59, 23100 - Σπάρτη, α̟πευθύνοντάς την στη Γραμματεία υπόψιν κ. Νίκου Πα̟παστρατάκου ή κας Νίκας Λυμπεράκη (τηλ. επικοινωνίας: 2731025363, 2731028503).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει οριστεί από 10/5/2018 έως και 16/5/2018.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti