Για την «άνθηση» του τουρισμού: Ξεκίνησε το «Sparta Tourism Experience»(ΦΩΤΟ)

Διεξάγεται το διήμερο 16-17/10 στο Παλαιολόγιο Μυστρά

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018 18:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για την «άνθηση» του τουρισμού: Ξεκίνησε το «Sparta Tourism Experience»(ΦΩΤΟ)

Με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση του τουριστικού δυναμικού, αλλά και την ανάδειξη των αξιών της προσφοράς, του εθελοντισμού και των συνεργειών, ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτη (16/10) οι εργασίες του διήμερου (16-17/10) εκπαιδευτικού  σεμιναρίου Τουρισμού και Εστίασης με τίτλο «Sparta Tourism Experience», που διεξάγεται στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort & Spa” στο Παλαιολόγιο Μυστρά.

Το κοινό υποδέχτηκαν με χαιρετισμούς η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Αδ. Τζανετέα, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σπάρτης Χρ. Αλεξάκος και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας Δ. Πολλάλης. Όλοι στάθηκαν στην ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει η διαμόρφωση της κατάλληλης τουριστικής ταυτότητας -μέσα από χάραξη και υιοθέτηση αποδοτικής πολιτικής- στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του τόπου. Παράλληλα, εξέφρασαν την ευχή ώστε το «Sparta Tourism Experience» να αποτελέσει το έρεισμα για αποτελεσματικότερες όσο και ποιοτικότερες δράσεις στον κλάδο του Τουρισμού.

Το σεμινάριο, που εντάσσεται στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής του Δήμου Σπάρτης και υλοποιείται υπό την αιγίδα του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και της  Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, απευθύνεται σε όλους όσοι -άμεσα ή έμμεσα- απασχολούνται στους κλάδους του Τουρισμού-Εστίασης και τις υπηρεσίες τους στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης.

Κατά τις δύο ημέρες του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις σε θέματα τουρισμού, μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι ο "Λακωνικός Τύπος" και το lakonikos.gr.

Ακολουθούν φωτογραφίες παρακάτω

Φωτο: Τ. Κούρος

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti