Αποχαιρετά τη Λακωνία ο σχολ. σύμβουλος Μ. Στεργιούλης

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποχαιρετά τη Λακωνία ο σχολ. σύμβουλος Μ. Στεργιούλης

Αποχωρεί από τη Λακωνία ο -επί σειρά ετών- σχολικός σύμβουλος Φιλολόγων Λακωνίας, ύστερα από την κατάργηση του θεσμού των σχολικών συμβούλων από το Υπουργείο Παιδείας.

Στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο κ. Στεργιούλης αναφέρει τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Μετά την κατάργηση του θεσμού των Σχολικών Συμβούλων από το Υπουργείο Παιδείας, διακόπτεται η υποδειγματική συνεργασία που είχαμε κατά τα τελευταία εννέα σχεδόν χρόνια. Σε όλο αυτό το διάστημα, ενώσαμε τις προσπάθειες για την όσο γίνεται καλύτερη επιτέλεση του έργου μας και μοιραστήκαμε τους προβληματισμούς μας για μια καλύτερη εκπαίδευση. Εύχομαι να συνεχίσετε να διδάσκετε γνώση και ήθος στους μαθητές σας, με τον ζήλο και την αφοσίωση που σας διακρίνει. Σας ευχαριστώ θερμά, γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να εμπλουτίσω τις εκπαιδευτικές μου εμπειρίες και να γίνω καλύτερος φιλόλογος. Φεύγω από τη Λακωνία με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Μανώλης Μ. Στεργιούλης
Φιλόλογος»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα