Στην οικογένεια Βαλιώτη το τουριστικό συγκρότημα «Λακωνίς» στο Γύθειο!

Το σχέδιο για την αξιοποίηση του χώρου

Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην οικογένεια Βαλιώτη το τουριστικό συγκρότημα «Λακωνίς» στο Γύθειο!

Ιδιοκτησία της οικογένειας του Ευσταθίου Βαλιώτη αποτελεί από την Τρίτη 30/10 το τουριστικό συγκρότημα «Λακωνίς» (ΕπΟ Γυθείου-Σκάλας), το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μεταξύ φθορά και αφθαρσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», πίσω από την αγορά που επισφραγίστηκε και τυπικά, βρίσκεται η κόρη του Ευσταθίου Βαλιώτη, Αικατερίνα, η οποία σε συνεργασία με τον σύζυγό της κατάφερε να ολοκληρώσει την απόκτηση μιας μονάδας που αποτελούσε επιθυμία τους εδώ και αρκετά χρόνια. Η Αικατερίνα Βαλιώτη με σπουδές σε Ελλάδα και ΗΠΑ διαπίστωσε τις τεράστιες δυνατότητες που «κρύβει» η παροπλισμένη μονάδα που πριν από χρόνια αποτελούσε προορισμό για προσωπικότητες της πολιτικής, του κινηματογράφου και της σόου-μπιζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως μαθαίνει ο «Λακωνικός Τύπος», σκοπός της κόρης του Ευστ. Βαλιώτη είναι η «αναγέννηση» του χώρου και η δημιουργία μιας υπερπολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας που θα αναδείξει τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και θα επαναφέρει την αίγλη του παρελθόντος στο τουριστικό συγκροτήματος. Επιθυμία της οικογένειας Βαλιώτη είναι να καταστήσει τη Λακωνία και το Γύθειο πόλο έλξης ανθρώπων από όλο τον κόσμο και να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Η εμπειρία από προηγούμενες επενδύσεις των δωρητών του ΤΕΙ Σπάρτης στον νομό εγγυάται την επιτυχία και αυτού του εγχειρήματος.

valiotis 1 2

valiotis 1 6
Η Αικατερίνα Βαλιώτη με τον συζυγό της Ι. Μπάρδη (τρίτη και τέταρτος από δεξιά αντίστοιχα)

valiotis 1 5
Η οικογένεια Βαλιώτη σε απαρτία (δεύτερη από αριστερά η Αικατερίνα με τον συζυγό της Ι. Μπάρδη)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti