Υπό κατάληψη σχολεία στη Σπάρτη

Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 14:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπό κατάληψη σχολεία στη Σπάρτη

Πέντε σχολεία τελούν υπό κατάληψη τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Σπάρτης, με τους μαθητές να ζητούν αλλαγή του Νόμου Γαβρόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», σε κατάληψη βρίσκονται το 1ο, 2ο, και 3ο  Γενικό Λύκειο Σπάρτης, καθώς και το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης.

Βασικό αίτημα των μαθητών είναι η αλλαγή του Νόμου Γαβρόγλου, αλλά και αιτήματα που αφορούν κάθε σχολείο ξεχωριστά για προβλήματα που καταγράφουν οι μαθητές στις υποδομές. Πιο συγκεκριμένα, προμετωπίδα των αιτημάτων των μαθητών στη Λακωνία και πανελλαδικά, αποτελεί η απόσυρση του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στο Λύκειο και στο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα