«Ακούω, Κατανοώ, Καθοδηγώ το παιδί μου»: Εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σπάρτης

Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 12:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ακούω, Κατανοώ, Καθοδηγώ το παιδί μου»: Εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σπάρτης

Το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λακωνίας «Δίαυλος», οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ακούω, Κατανοώ, Καθοδηγώ το παιδί μου.΄Ορια και κανόνες στη σχολική ηλικία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με ομιλήτρια την κ. Καργάκου Κατερίνα,  κοινωνική λειτουργό του Κέντρου «Δίαυλος».

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, προγραμματίστηκε στο πλαίσιο ικανοποίησης των αιτημάτων πολλών γονιών για λειτουργία σχολής γονέων στο σχολείο, ενώ αποτελεί μια ευκαιρία για προβληματισμό και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών ανάμεσα στους γονείς.
 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα