Εκλέγουν νέο ΔΣ και Επιτροπή οι φιλόλογοι της Λακωνίας

Αναλυτικά οι υποψήφιοι

Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 18:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκλέγουν νέο ΔΣ και Επιτροπή οι φιλόλογοι της Λακωνίας

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπή θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Λακωνίας. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου (από 10.00 έως 13.00) στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης.

Όπως διευκρινίζει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων, όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν και στα σχολεία τους από Δευτέρα 19 έως Πέμπτη 22/11, παραδίδοντας σφραγισμένο τον φάκελο με το ψηφοδέλτιό τους στον εκπρόσωπο του συνδέσμου. Σε κάθε σχολείο θα φτάσουν έγκαιρα φάκελοι με εκλογικό υλικό, με αναλυτικές οδηγίες και με κατάσταση όσων είναι ταμειακά εντάξει για το 2018. Φυσικά, όσοι θέλουν μπορούν να ψηφίσουν αυτοπροσώπως την ημέρα των αρχαιρεσιών.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί ΠΕ02 (μόνιμοι και αναπληρωτές), καθώς και συνταξιούχοι και αδιόριστοι φιλόλογοι που είναι ταμειακώς εντάξει για το έτος 2018. Όσοι συνάδελφοι δεν είναι ταμειακά ενήμεροι για το 2018 μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους (5 ευρώ) και ταυτόχρονα να ψηφίσουν. (Εννοείται ότι θα κοπούν και θα αποσταλούν οι σχετικές αποδείξεις από τον ταμία του Σ.Φ.Λ.).

Κατά την ψηφοφορία μπορούν να τεθούν από 1 έως 7 σταυροί για τους υποψηφίους του ΔΣ και από 1 έως 3 σταυροί για τους υποψηφίους της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.). (Ψηφοδέλτιο που δεν θα έχει σταυρό θα θεωρηθεί λευκό).

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΔΣ)
Δεμοιράκου Μαρία του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης
Θεοφιλάκου Μαρία-Ελένη του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης
Μαρκάκου Παρασκευή του Γενικού Λυκείου Σκάλας
Μοράτος Ανδρέας του Γυμνασίου Ξηροκαμπίου με Λ.Τ.
Παπατσίρος Απόστολος του 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης
Πέππα Αθανασία του Γενικού Λυκείου Κροκεών
Σταθοπούλου Δήμητρα του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΕΕ)
Δημακόγιαννη Γεωργία του 1ου Γυμνασίου Γυθείου
Ζέρβα Παναγιώτα του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης
Ξανθάκου Ελένη του Γενικού Λυκείου Γυθείου


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα