Ζητούμενο το ενιαίο τουριστικό προϊόν για τη Μονεμβασιά

Οι προτάσεις στη συνέλευση της Ένωσης Επιχειρηματιών της περιοχής

Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 07:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ζητούμενο το ενιαίο τουριστικό προϊόν για τη Μονεμβασιά

Την ετήσια γενική της συνέλευση πραγματοποίησε η Ένωση Εμπορικών Επαγγελματικών Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Μονεμβασίας, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Κινστέρνα» στη Μονεμβασιά.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Γιάννης Ρέτσος και η διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας προβολής & προώθησης του ελληνικού τουρισμού “MarketingGreece” κ. Ιωάννα Δρέττα.

Παρουσιάστηκε ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Ένωσης για τη περίοδο 2017-2018, καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα οικονομικά πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.

Στη συνέχεια, με τη συμμετοχή των προσκεκλημένων οργανώθηκε ανοιχτή συζήτηση όπου αναλύθηκαν, τόσο οι αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Μονεμβασίας, όσο και τα εν εξελίξει έργα υποδομής στην περιοχής.

Μέσα από τις τοποθετήσεις των ομιλητών και τις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, κατέστη σαφές ότι πρωταρχικός στόχος θα πρέπει να είναι οι συνέργειες μεταξύ των επαγγελματιών και η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα ενιαίο και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά  «τουριστικό προϊόν» που θα προσφερθεί στον επισκέπτη.

Η γενική συνέλευση, στην οποία παρέστησαν ακόμα, ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Γιώργος Βουνελάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Χριστάκος, Κουλουβάκος και Αναγνωστοπούλου, κρίνεται κατά γενική ομολογία απολύτως επιτυχημένη.

Τέλος, η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας εκφράζει «τις θερμότατες  ευχαριστίες της στο Ξενοδοχείο Κινστέρνα τόσο για τη ζεστή φιλοξενία, όσο και για τη προσφορά καφέ, εδεσμάτων και μεσημεριανού μπουφέ προς όλους τους παρευρισκόμενους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti