Εκπαιδευτικό σεμινάριο και ομιλία από την ΕΛΜΕ στη Σπάρτη

Για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές

Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 08:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπαιδευτικό σεμινάριο και ομιλία από την ΕΛΜΕ στη Σπάρτη

Η ΕΛΜΕ Λακωνίας, σε συνεργασία με το 3ο ΓΕΛ Σπάρτης και το 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος»,  διοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Διαχείριση Κρίσεων στη Σχολική Κοινότητα και Διαχείριση Τάξης».
Εισηγητής θα είναι ο κ. Βασίλειος Κούτρας, Καθηγητής Αγωγής Υγείας, Παιδαγωγικού  Τμήματος Νηπιαγωγών, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων -  επιστημονικός  διευθυντής  Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου (από   09:00 έως 14:00) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των 3ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης και 4ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Ο κ. Κούτρας σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «Ναρκωτικά και μαθητές μέσης εκπαίδευσης» , ενώ έκανε και ειδίκευση στην ψυχιατρική. Είναι Καθηγητής Αγωγής Υγείας  στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία». Ασχολείται κυρίως με προγράμματα προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας  και πρόληψης των εξαρτήσεων, παράλληλα ασχολείται συστηματικά και με τη θεραπεία εξαρτημένων ατόμων.

Ομιλία για
τη σχέση εφήβων -  γονέων
Επίσης, η ΕΛΜΕ οργανώνει ανοικτή εκδήλωση (ομιλία – συζήτηση)  για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, με θέμα «Σχέση εφήβων -  γονέων» και ομιλητή τον κ. Βασίλειο Κούτρα, ιατρό – ψυχίατρο, καθηγητή Αγωγής Υγείας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας  Κεντρικής Βιβλιοθήκης).


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα